Народът го удари на пиянство, лошото е, че почерпени масово

...
  Народът го удари на пиянство, лошото е, че почерпени масово
Коментари Харесай

Пияни зад волана из цялата страна, десетки задържани

 

 Народът го удари на пиене, неприятното е, че почерпени всеобщо сядат зад кормилото. Това демонстрира полицейската сводка от последното денонощие.

В Пловдив униформените заловиха почерпен водач, който помля паркирани коли пред блок в града под тепетата.  Инцидентът е станал малко преди 23 часа нощес на бул. " Съединение " в регион " Тракия ". Автомобил, ръководен от 30-годишен гражданин на град Куклен, напуща пътното платно и удря четири паркирани на междублоков паркинг коли. Дрегерът, употребен от служителите на реда за определяне на съществуването на алкохол в кръвта, е отчел 1.82 промила. Мъжът е задържан.

Друг почерпен водач пък е провокирал злополука във врачанското село Тлачене, оповестиха от полицията във Враца.  Инцидентът е станал през вчерашния ден, малко след 11 часа. Ударили са се " Опел Астра ", ръководен от Ц.К. от селото и " Рено Меган Сценик " с лидер Г.К., който също е локален гражданин.До произшествието се е стигнало откакто лидерът на " Опел " - а подхванал неправилна маневра за включване в придвижването. На мястото е дошъл полицейски екип, който тествал и двамата водачи за приложимост на алкохол с дрегер. Техническото средство отчело позитивен резултат при Ц.К. – над 1.2 промила.  По знамение, при случая няма потърпевши хора. Щетите по двете возила са за към 300 лв., прецизират от Министерство на вътрешните работи.

Около 00:40 часа през вчерашния ден на ул. " Освобождение " в Разград е спрян лек автомобил " Опел Астра ". Зад кормилото му е седял 34-годишен локален мъж. Водачът е бил тестван за алкохол като тестът се оказала позитивна за 1,27 промила. Той е отказал да даде кръвна проба. Мъжът е бил арестуван за период до 24 часа в РУ-Разград. По случая е формирано бързо произвеждане.

 В Козлодуй смъкнаха регистрационните табели на подпийнал лидер на МПС. Вчера малко преди 7 часа патрул на полицията спрял за инспекция лека автомобил " Нисан Съни " ръководен от правоспособния Г.Г., гражданин на атомния град.  След осъществена инспекция за приложимост на алкохол, уредът отчел под 1.2 промила в издишания въздух. На лидера е формиран акт, а автомобилът е служебно дерегистриран като са свалени номерата му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР